Gradnja

TOPLOTNE IN HIDROIZOLACIJE

Hidroizolacije: bitumenske paste in premazi, sekundarne kritine, trakove za poševne strehe, zaščito pred talno vlago, trakove proti prehajanju radona in vodne pare, samolepilne trakove, trakove za vkopane dele stavb in ravne strehe, zaključne trakove za ravne strehe, emulzije, itd.

Toplotne izolacije: EPS fasadne plošče, plošče za podzidek fasade, EPS granulat, dekorativni fasadni profili, opaži za betoniranje stebrov, XPS plošče, kombi plošče za splošno uporabo in protipožarno zaščito in zvočno izolativnost, PIR plošče.

BETONSKI ROBNIKI

V ponudbi imamo širok spekter betonskih robnikov avstrijskega podjetja Seesteiner vseh vrst in dimenzij. V naši ponudbi tako najdete tako cestne robnike kot robnike, ki se uporabljajo ob vgradnji tlakovcev oz. drugih materialov na dvorišča, itd.

TLAKOVCI

V ponudbi imamo tlakovce avstrijskega podjejta Seesteiner. 

GRADBENI FILC / GEOFILC / POLITLAK

V ponudbi imamo kvaliteten gradbeni filc različnih dimenzij in debelina. Gradbeni filc je mogoča uporabljati povsod kjer želite ločiti dva sloja materiala.

Murexin (Kema Puconci) ponuja popolno kombinacijo izdelkov in sistemov za gradnjo ali sanacijo objektov.

 

Pri nas je mogoče naročiti vse iz ponudbe Murexin. Izdelki za polaganje keramike, tesnenje in hidoizolacija, beton, estrih, malte in ometi, sanacija kapilarne vlage, barvanje, polaganje talnih oblog, epoksidni tlaki in premazi, kremenovi peski.

 

OSTALO

V ponudbi imamo tudi mnogo drugih izdelkov za gradnjo kot so naprimer PE gradbene in kmetijske folije, čepasta folija, itd.

Ali nas obiščite in se prepričajte.

Kontaktirajte nas

Pošljite nam povpraševanje ali nas obiščite v naši trgovini v Mariboru.

Scroll to Top